Despre noi

S.C. SORANTO SPEED S.R.L. este o firma cu capital autohton, privat, ce are ca obiect de activitate comertul produselor lemnoase, depozitul nostru fiind situat pe strada. Principala, Vis a Vis de Primarie, Localitatea Nanesti, Judet Vrancea

0
judete acoperire
+ 0
ani experienta
+ 0
angajati
+ 0
de clienti

Avand o vasta experienta în domeniul industriei lemnului, în care am acumulat solide cunoştinţe atât teoretice cât şi practice am decis să ne dezvoltăm propria afacere, fiind astfel conştienţi că vom putea oferi o alternativă pentru ceea ce înseamnă un furnizor de materii prime pentru industria producatoare de mobilier (lemn masiv, cherestea).

Alături de noi, în „familia” Depozit-Cherestea avem o echipă de specialişti foarte bine pregătiţi care vă stau la dispoziţie nu numai pentru a vă furniza o gamă largă de produse ci şi consultanţă şi consiliere de specialitate.

Echipa noastră - Profesionalism şi siguranţă.

Angajatii companiei noastre sunt mereu la dispozitia clientilor si gasesc solutii potrivite fiecarei cerinte. Calitatea este scopul final al activităţii noastre, atât intern, cât şi fată de clienţii noştri. Prin calitate, înţelegem posibilitatea de conformare în procent de 100% cu solicitările clienţilor, atent definite şi acceptate de ambele părţi.

Indiferent dacă vorbiţi cu operatorul nostru telefonic sau cu şoferul nostru care a livrat produsele, rezultatul va fi acelaşi, profesionalism, înţelegem importanţa materialelor de calitate, livrate la timp şi tocmai de aceea aveţi sigutanța unei colaborări de lungă durată.

Depozit cherestea si materiale de constructii

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul construcțiilor, Depozit Cherestea este locul în care vei găsi toate cele necesare pentru a construi diferite amplasamente și obiecte de mici și mari dimensiuni, din Grinzi Lemn, Cherestea, Scandura, tot felul de alte astfel de materii prime lemnoase, Ciment sau BCA.

Punem mare preț pe calitatea produselor noastre și, tocmai din acest motiv, căutăm să-ți oferim întotdeauna cele mai bune articole lemnoase si materiale de constructii pe care să le folosești în construcțiile tale. 

Datorită eficienței și produselor de calitate, am reușit să poziționăm S.C. SORANTO SPEED S.R.L. în topul firmelor de profil și ne dorim să ne menținem locul pentru un timp cât mai îndelungat.

O companie, un cuvânt!

Fiind o companie in continua dezvoltare, dorim să creăm parteneriate durabile şi să fim furnizorul principal  pentru revânzători dar şi pentru societăţile industriale specializate ce folosesc această gamă de produse.

Toate activităţile companiei noastre sunt orientate către clienţi. De aceea depunem eforturi permanente pentru construirea unei relaţii de durată, prin oferirea unui pachet complex de servicii, începând de la alegerea şi comandarea produselor, la depozitarea, comisionarea și până la livrarea acestora, într-un mod profesionist şi eficient. Relaţiile noastre comerciale se bazează pe sinceritate şi echilibru în scopul creării şi menţinerii de relaţii solide și de lungă durată, fundamentate pe încredere reciprocă

DE CE CLIENTII ALEG PRODUSELE NOASTRE

Profesionalism

Suntem receptivi la nevoile clientilor nostri si facem totul cu seriozitate si profesionalism

Dimensiuni exacte

Produsele respectă întocmai dimensiunile cerute de client.

Orientarea catre client

Urmarim atat satisfacerea clientilor cat si cerintele pietei pentru abordarea de noi activitati.

Personal calificat

Asiguram calitatea serviciilor noastre prin personal calificat si echipamente de lucru performante.

Galerie Foto